Nieuwe eetpatronen-

Nieuwe eetpatronen  

Voor wie?

  • Ontevreden over je gewicht
  • Je eet te veel uit gewoonte
  • Als je gedachten hebt over wel of niet eten
  • Schuldgevoelens rondom eten
  • Als je na afvallen weer aankomt
  • Een paar kilo wilt afvallen wat niet lukt
  • Eetbuien

Wat?

Als (psycho-) hypnotherapeut begeleid ik je in één op één sessies om de oorzaak van jouw ontevredenheid wat eten betreft te ontdekken. De begeleiding bestaat uit een combinatie van counseling, hypno- en psychotherapie persoonlijk en op maat. Zodat je op jouw manier nieuwe eetpatronen kunt ontwikkelen.

Hoe?

Ontdek welke gedachten, gevoelens en behoeftes betrokken zijn bij het in stand houden van jouw eetgewoontes en oude eetpatronen. Hierdoor kun je jouw eetgewoontes veranderen. Daarnaast is het belangrijk om te weten wat je wilt bereiken.

Resultaat?

Gezond omgaan met eten, lekker in je vel zitten en meer zelfvertrouwen. Door minder bezig te zijn met eten krijg je rust, ruimte en focus voor andere dingen in je leven.

“De sessies bij Petra hebben mij inzicht gegeven in mijn eetgedrag. Ik ging ’s avonds “snoepen, maar waarom eigenlijk?”. Het was een ingeslepen gewoonte geworden om in de avond nog een hartig iets te nemen, eigenlijk als een soort van “troost”. Maar dat werkte averechts want van kaas/worst wordt je niet lichter in gewicht, en daardoor weer ontevreden. Bij Petra heb ik geleerd dat deze ingeslepen gewoonte kan worden afgewend. In plaats van iets hartigs te eten ga ik nu een blokje om, of ik ga vroeger slapen, of ik eet een stukje fruit. Ook heb ik geleerd om gewicht niet als een obsessie te zien. Als er een feestje is, ging ik door met in mijn optiek verantwoord eten. Nu laat ik het los en neem ik wel een bitterbal of een toastje met iets lekkers. Dat zie ik dan niet (meer) als een overtreding, waarna ik weer extra moest lijnen of sporten. Juist door “vrijer” met gewicht om te gaan en niet heel streng te zijn, blijf je op gewicht, of val je af. Voor mij heeft dit gewerkt.”                                                                                    M.R. (vanwege privacy redenen zijn alleen de initialen genoemd)

Je vraagt je misschien af:

Kan ik dit combineren met een dieet? Dit programma is goed te combineren met een dieet, maar je hoeft geen dieet te volgen. Het is vooral een onderzoek bij jezelf naar de reden waarom je eet als je geen trek hebt en hoe je dit kunt veranderen.

Ik heb een personal trainer en ik krijg voedingsadviezen, wat is dan de meerwaarde van nieuwe eetpatronen? Door de combinatie van bewegen en dieet val je af. Maar als  je jouw eetgewoontes niet veranderen, dan is de kans  op terugval groot. Door ook je eetgewoontes en de reden van je ontevredenheid met eten onder de loep te nemen, ben je in staat om je oude eetpatronen echt te veranderen. Waardoor je  nieuwe eetgewoontes, eetgedrag en eetpatronen kunt ontwikkelen.

Is het voor iedereen? Nee. Het is een intensief programma, waarbij motivatie om je eetgewoontes te veranderen belangrijk is. Het kan ook zijn dat de gebruikte methode niet bij je aansluit of als er geen klik is met mij.

Prijs?

 

Gewoontes veranderen, opsomming van de inhoud van 4 sessiesAfvallen door inzicht, opsomming van de inhoud van de 7 sessies

Prijsgarantie

Als je besluit dat Nieuwe eetpatronen niet is wat je verwachtte of de manier van werken past niet  bij jou, dan krijg je je geld terug van de sessies of maanden, die je niet gebruikt.

Wat zeggen cliënten?

 Via een collega ben ik terecht gekomen bij Petra van den Keijbus. Tijdens het intakegesprek had ik al snel een goed gevoel en wilde graag het traject van coaching met Petra ingaan. Ik kwam met klachten als slapeloosheid, slikklachten en stressklachten die meer arbeidsgerelateerd waren. Petra wist al snel tot de kern door te dringen en heeft mij enorm geholpen met het verwerven van eigen inzichten waardoor ik na een aantal sessies in staat was meer grip op mijn eigen leven te krijgen en beter in mijn vel kwam te zitten. Daarnaast is Petra een warme persoonlijkheid die oprecht geïnteresseerd is wat natuurlijk mee helpt aan het herstel. De afspraken en het ‘’to do’’ lijstje zoals besproken tijdens het intakegesprek hebben mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Ik zou Petra iedereen aanbevelen al was het alleen al om het feit dat het zo prettig is als er oprecht naar je wordt geluisterd.                            L.V. (vanwege privacy redenen zijn alleen de initialen genoemd)

 

Voordat ik bij Petra kwam, zat ik niet lekker in mijn vel. Ik zat vast en wist niet hoe ik verder moest. Ik had weinig motivatie om te werken, het koste me veel energie. Vanwege deze reden kwam ik bij Petra terecht. Haar empathische en positieve instellingen tijdens de intake zorgden ervoor dat ik oplossingen zag en ik wilde daar graag aan werken. Het was mooi om te zien dat Petra mij geen dingen heeft opgelegd, maar dat ze juist voor heeft gezorgd dat ik zélf dingen anders ging inzien en dingen anders wilde doen. Uiteindelijk heb ik mijn doel bereikt en zit ik weer goed in mijn vel. Soms zitten dingen zo ver weggestopt in je onderbewustzijn. Dankzij de sessies word je daar meer bewust van, zodat je gerichter aan je doel kan werken. 

S.G. (vanwege privacy redenen zijn alleen de initialen genoemd)

 

Bedankt voor al je liefdevolle aandacht voor mij. je hebt mij geholpen om door een tijd te komen, waarin ik chaos, boosheid en angst had. Je deed dit met integriteit en zeer professioneel. wanneer ik van de hak op de tak ging, wist jij mij te volgen en met respect voor alles, mij bij te staan. ik ervaar nu openheid, echtheid en bewegingsruimte. ik kan nog uren doorschrijven, maar schrijf gewoon: Bedankt.                                                                                                                         S.G.-V. (vanwege privacy redenen zijn alleen de initialen genoemd)

Petra van den Keijbus
petra van den Keijbus

Heb je nog vragen? Bel: 06-30180602 of mail: petra@eetpatronen.nl of stel je vraag hieronder.